Fra hav til fjell

Bli med oss på klatrekurs rundt Kvaløya

Ønsker du å ta skrittet videre fra inneklatring, eller sportsklatring på bolter? 

På denne turen ønsker vi å gi deg et godt grunnlag for å gjennomføre turer på egenhånd i fjellet som krever at en sikrer seg med tau og klatreteknikker.


Det er en fordel at du vet hvordan en taubrems fungerer, og at du har et brattkort eller lignende. Dette kan eventuelt taes på ditt lokale klatresenter før kurset. 

Kurset kan også tilpasses grupper og nivåer individuelt, men da er det avhengig av en samlet gruppe på minimum 6 personer. Da kan det være helt nybegynnere, til mer erfarne grupper.

Antall:

Minst 6 deltagere, og maks 10. Ved for få påmeldte innen fristen blir kurset kansellert.

 

Utstyr som kreves til kurset:

Klatresele

Hjelm

Taubrems m/låsekarabin

Klatresko (svasko, i tillegg til egnede fjellsko / anmarsjsko når vi skal til fjells)

2 stk. 120 cm slynger

3 stk låsekarabiner

3-4 vanlige karabinere

2 stk klemknuteslynger. (Eventuelt ta med noen meter 6 mm statisk tau, så kan vi lage).

«Nøttepirker» eller «kilepirker» (til å hjelpe seg å ta ut kiler)

Det er en fordel om deltagerne har tau, kortslynger og naturlige sikringsmidler i form av kiler og kamkiler, men det er ikke et krav. Hvis det skal kjøpes utstyr, så ta gjerne kontakt for anbefaling.


Div:
Ruten og destinasjonene for klatring kan bli forandret eller stokket om på i forhold til forslaget ovenfor, da vi må innrette oss etter vær, nivå på gruppe, og havet.

Det er også muligheter for å utvide kurset etter seilingen med bestigning av et fjell i området f.eks Piggtind med veiledning av Tindevegleder.

Alt av mat, overnatting, spa opplevelser ombord og to godkjente instruktører, der minst en er IFMGA Tindevegleder er inkludert.


Les mer om guidene her: 


https://bergbjornfjellservice....Pris pr person 20.000,-

Book nå