Opplevelser

En reise med Vulkana er et minne for livet.

 • Opplevelser

  Pirates of the Lyngsalpene

  Storslagne nord-norske naturopplevelser rett i fleisen. Måltider som kan tilfredsstille enhver gourmet etter en tur i spa-avdelingen? På en tidligere fiskeskøyte? Dette måtte vi se nærmere på!
  Les mer
 • Opplevelser

  Evolution of a free skier

  Vulkana har ved flere anledninger blitt brukt som basecamp under opptak for skifilmer i Lyngen. Her er et opptak fra en av innspillingene til Field Productions / RedBull med blant annet Aksel Lund Svindal som prøver seg som frikjører.
  Les mer
 • Opplevelser

  Deep Blue Ski

  "There are only a couple of places in the world where the skiing comes close to Norway's Lyngen Alps - the remote north of British Columbia in Canada, and Alaska. It's pretty special - you've got water all around these rugged peaks, with near-total daylight. There are no cars, no tourists, just you, the fjord and the mountain. It's the total package."
  Les mer
 • Opplevelser

  Lyngen-lykken

  Jeg satt i en badstue i en gammel fiskeskøyte, med ilingen fra et arktisk sjøbad i blodet og saltvann i gnagsårene. Ut av panoramavinduet, en meter over vannlinja, så jeg fjellene der vi noen timer tidligere hadde gått opp på ski. Det var nesten for mye.
  Les mer
 • Opplevelser

  Fiskeskøyta "Viga" ble badebåt i Tromsø

  ​I havnen i Tromsø ligger den gamle fiskebåten MS Vulkana, som en av de få tradisjonelle trebåtene vi har igjen fra 1900-tallet.​ Her får du en versjon av hvordan Fiskeskøyta "Viga" ble badebåt i Tromsø.
  Les mer

Artikler og presse:

Vulkana har blitt omtalt i forskjellige internasjonale medier som Travel Channel, Wallpaper og CNN. Under har du et utvalg av de siste artiklene om oss: