The Ship

«It may sound like a scene from Skyfall, but you can live out your Bond fantasies for real on this ship in Norway»

Vi elsker den nordnorske naturen, villskapene i høye fjell og dype fjorder, like vakkert i storm som i stille. Vår drøm var en ultimat turbåt som kunne ta oss til de vakreste perlene i Nord-Norge sommer som vinter. 

Det er heller ingen hemmelighet at vi er temmelig glade i friluftsliv, badstue, god mat og drikke. I samarbeid med den anerkjente finske arkitekten Sami Rintala og båtbygger Gunnar Eldjarn har vi bygget om den over 50 år gamle fiskeskøyta til å bli en unik tur- og velværebåt, som har bevart sin opprinnelige sjarm. 

Spa og velvære

Zen Lounge

Båtens tidligere lasterom er idag en Japan-inspirert ZenLounge. Med peis, varme i gulvet og glasstak mot himmelen får du en opplevelse av ro og velvære. Len deg tilbake mot det avrundete treverket og hør bølgene skvulpe mot skroget.

Badstue

Badstuen ombord er en tradisjonell finsk vedfyrt badstue som normalt holder 70 - 80 grader. I badstuen er det et stort panoramavindu. Nyt varmen mens du betrakter landskapet utenfor. Anbefales i kombinasjon med en avkjølende dukkert i sjøen, uansett årstid. 

Hammam

Under dekk finner du vår tyrkisk inspirerte dampbadstue eller "Hammam" med varme, damp og en forfriskende kaldkulp. Len deg tilbake på de varme steinflisene, la deg omslutte av mørket og dampen: dette er en rensende og velgjørende opplevelse som gjerne runder av en badeopplevelse ombord.

Badestamp

Fra badestampen på dekk får du flott utsikt over hav og natur. Stampen fyller vi med friskt sjøvann og varmer det opp til ca. 40 grader. 

Dusj-og toalettfasiliteter 

Ombord er det to toaletter. et foran og et bak. Du finner også to dusjer, hvorav den ene har et stort panoramavindu med utsikt mot sjøen. Håndkle/badekåpe og slippers er også til din disposisjon. God håndsåpe, sjampo, balsam og håndkrem finner du også ombord.

God mat og drikke

God mat er en viktig del av våre turopplevelser.
Et bra kjøkken er en av våre kjerneverdier ombord.
Vår dyktige kjøkkensjef lar seg inspirere av sesongbaserte råvarer og den fantastiske sjømaten her i nord.
Menyen skreddersys til hver tur, tilberedt av utsøkte råvarer i kombinasjon med utmerket håndverk.

Vi har et bra utvalg av god drikke, både med og uten alkohol. Ta gjerne kontakt med oss for utfyllende informasjon om utvalget.

Lugarer

Vi har følgende sengeplasser / lugarer ombord;

Forpiggen: Tre queensize senger og en enkeltseng
Akterskip: Tre lugarer med en queensize seng og en enkeltseng i hver.
Midtskip: En lugar med to enkeltsenger, Skipperlugar og crewlugar

Crew

Vi bemanner Vulkana etter forholdene. Normalt drar vi ut på tur med skipper, vertskap, kokk og gjerne en eller to guider. Alle ombord har flere oppgaver for å sikre at gjestene får den beste og tryggeste opplevelse på tur med oss.

Vil du se mer om hvem som jobber hos oss kan du trykke her.

"Simply the best thing to do in Tromso. This is a must do. An absolutely incredible experience that we will never forget."

Info om Båten

Byggeår: Lista 1957
Materiale: Tre
Bredde: 6,07 m
Dybde: 2,843 m
Lengde: 22,08 m / 72 fot
Brutto tonn: 83
Netto tonn: 33
Antall passasjerer: 12